måndag 14 september 2015

Ny vecka, nystart?

Vad man än säger så var förra veckan en riktigt känslostorm och oerhört jobbig. Nu har det gått ett par dagar och känslorna har väl lugnat ner sig lite i alla fall. Jag kan erkänna att det under de senaste månaderna har varit smått omotiverande med bloggen. Men just nu känner jag faktiskt ett litet sug efter att börja skriva lite mer och uppdatera lite mer flitigt. Den här veckan händer det en del på hästfronten. På torsdag är det äntligen dags för återbesök med Cornett och Zafir hos veterinären, har stora förhoppningar och att de ska börja få komma ut lite i alla fall. Man märker på dem att det börjar bli riktigt jobbigt att stå på box nu när det gått 8 veckor!
På fredag kommer hovslagaren och det är dags för Alfons att få nya skor – trots att det bara gått 5 veckor då! Det är inte klokt vad hans hovar växer just nu. Egentligen hade han behövt skos om för en vecka sedan! Även Lillstrumpan, Cornett och Zafir ska bli verkade. Tror dock inte att det behövs tas så mycket på Zafir för det ser inte ut att ha vuxit så mycket på honom. 
Det roligaste den här veckan är att vi förhoppningsvis ska åka och tävla med Alfons på söndag! Det blir en LB:1 i Lerum. Ska bli riktigt roligt eftersom han inte tävlat dressyr sen i slutet på maj. 
I dag ska Jenny känna lite på Alfons och under veckan ska vi planera in en träning för henne med. 
Som ni märker händer det en hel del i hästlivet 
:-)/ Ellinor 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar