måndag 2 november 2015

Helgerna går så fort....

Helgerna går alldeles för fort om ni frågar mig!
Lördagen bestod av vila för Alfons men de små skulle jobba. Simon fick gå med vagn och han är så rolig nu när han verkar tycka att det är superkul!  Han går upp och drar med en gång. Han går på i skritten och traven. Ella körde oxå och tror att även hon gillar det ;)

Maja fick ridas och det var två mycket stolta och duktiga barn. Både Dennis och hästarnas ägarinna försökte rida lätt och båda ville trava mycket. Värmer två mammahjärtan!

Söndagen då? Jo, jag och Dennis körde Maja i ridhuset och som hon gillar det! Det är knappt så vi får henne att skritta i vagnen... Hon vill helst ha full fart. Blev en hel del skritt och travarbete på böjt spår. Trodde aldrig hon skulle förstått tömkörningen så bra på ett pass men det gjorde hon! Nu var det inga problem att böja och svänga, så kul!

Simon fick ett pass ute med Dennis på ryggen. Vi gick islandshästarna och de var så duktiga båda två. Simon trampade på superbra hela vägen, lite trött i de sista två backarna men det får man vara! Dennis var stolt som en tupp över att få följa med de stora tjejerna ut, även om vi inte kom hem samtidigt ;)

Alfons med de två små, skiljer ju bara 90cm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar